Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 12 korrik 2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Modeli: Ngjitës premium për qelq dhe qeramikë me qëndrueshmëri ekstreme – 1003-7601

9,99 (9.990,00 / l)

SKU: 1003-7601-muster

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 7 ditë pune

Turma:

Mostra 10 ml e ngjitësit tonë premium për qelq dhe qeramikë me qëndrueshmëri ekstreme për aplikim provë ose mbyllje zonash më të vogla.


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modeli: Ngjitës premium për qelq dhe qeramikë me qëndrueshmëri ekstreme – 1003-7601”

Your email address will not be published. Required fields are marked *