Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Seti i aplikimit 1 – 13 copë

 

✓ Set i plotë për aplikimin e veshjeve

✓ 13 copë

✓ Gjithashtu i përshtatshëm për zona më të mëdha me 10 rula të ndërrueshëm

✓ tabaka e dytë e bojës

 

Blerë shpesh së bashku

blank + blank + Fotografia e produktit BIOSATIVA @. Agjent pastrimi i qëndrueshëm mbi baza biologjike. 100% natyrale dhe 100% organike. + blank
Cmimi total: 45,16
9,99
Turma çmimi për njësi
larg 5 8,95 (10,41% i ruajtur)
larg 10 7,95 (20,42% i ruajtur)
larg 5 6,49 (35,04% i ruajtur)
larg 10 5,99 (40,04% i ruajtur)

SKU: V24-SET0113

Inventory : Në dispozicion

Koha e dërgimit: 3 dite pune

In stock

Turma:

përshkrim

Seti i aplikimit për vendosjen e vulave, impregnimeve dhe llaqeve (i përbërë nga 13 pjesë)


Karakteristikat e produktit

Kompleti praktik aplikimi i përbërë nga
1 x varëse me ngjyra 27cm
10 x rul boje 11cm
2 x tabaka për bojë 15 x 30 cm


komente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seti i aplikimit 1 – 13 copë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may also like…