Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » këshilltar » revistë » Ngjyrosja e bojës së makinës me bazë uji me xham të lëngshëm

Ngjyrosja e bojës së makinës me bazë uji me xham të lëngshëm

Kjo video tregon shumë qartë se sa lehtë dhe shpejt funksionon vulosja e një makine.

Edhe këtu, fokusi kryesor është në para-pastrimin e sipërfaqes. Gjithçka dhe fundi i çdo vulë, sepse nga njëra anë papastërtia nuk duhet të bllokohet nga xhami i lëngshëm, dhe nga ana tjetër ekziston rreziku që veshja sipërfaqësore të mos lidhet, pasi shumica e grimcave të papastërtisë dhe mbetjet e yndyrës janë më të trasha se saalanti i lëngshëm i xhamit.

blank

Përgatitja e duhur

Këtu përdoret pastrues Biosativa , i cili heq tërësisht papastërtitë dhe yndyrat nga makina. Duhet të theksohet se makina është më e ndotur në zona të caktuara sesa diku tjetër dhe se njëra ose tjetra përsëritje e para-pastrimit mund të jetë e nevojshme. Avantazhi i madh i pastruesit Biosativa është se agjenti është prodhuar plotësisht në mënyrë organike dhe është plotësisht i biodegradueshëm.

Më pas aplikohet qelqi i lëngshëm. Këtu duhet të jeni të shpejtë, pasi thahet shpejt dhe përndryshe nevojitet më shumë. Normalisht, megjithatë, 50 ml mjaftojnë për të vulosur një makinë të plotë. Bojë , xhama dritaresh , mbulesë plastike – gjithçka mund të fërkohet me produktin me ndihmën e një lecke .

Rezultati

Pastaj një kovë me ujë derdhet mbi makinën e mbyllur në video. Efekti i zambakut është menjëherë i dukshëm – i gjithë uji derdhet brenda një kohe shumë të shkurtër. Asnjë pikë, asnjë skaj i ujit nuk mbetet.

Jetëgjatësia e ngjitësit të bojës së makinës me bazë uji është 2-3 muaj. Ofrohen gjithashtu produkte që mbrojnë bojën deri në 12 muaj – aplikimi është i njëjtë.