Mbushës qelqi i lëngshëm nga zhvillimi dhe prodhimi gjerman

Qoftë njolla, njollë, skaje, gërryerje, myk apo myshk – lagështia është gjithmonë në fillim të këtyre të këqijave. Ne ofrojmë një ilaç efektiv këtu me vulat tona të qelqit të lëngshëm! Molekulat e vogla të qelqit formojnë një mburojë mbrojtëse unike dhe veçanërisht të qëndrueshme. I padukshëm për syrin e njeriut, por me një efekt të jashtëzakonshëm – efekti i zambakut: Lagështia thjesht rrëshqet, papastërtia nuk mund të ngjitet më. Sipërfaqja është e mbyllur në mënyrë optimale, më rezistente dhe më e lehtë për tu pastruar.

the Teknologjia e qelqit të lëngshëm është bërë nga Shkencëtarët gjermanë të nanoteknologjisë dhe ka evoluar jashtëzakonisht vitet e fundit. Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve kryesore gjermane për industrinë dhe klientët privatë. Çmime të shumta me çmime ndërkombëtare konfirmojnë cilësinë tonë.


0

klientët  na besoni tashmë

0

vjet  për ju në treg

0

shteteve  furnizohen nga ne


Mbërthyes për sipërfaqe të ndryshme

Produkte të reja


Xham i lëngshëm

 • fleksibël dhe që merr frymë
 • rezistente ndaj nxehtësisë dhe baktereve
 • ekologjikisht i padëmshëm dhe jo toksik
 • aplikuar në asnjë kohë

Mbrojtur në mënyrë perfekte

 • nga lagështia dhe papastërtia kokëfortë
 • nga gërvishtjet dhe çngjyrosjet
 • nga konsumimi për shkak të motit ose gërryerjes

Rezultati juaj

 • Mbrojtje optimale e sipërfaqeve tuaja
 • Përmirësimi i pamjes, pastërtisë dhe jetës së shërbimit
 • Kurseni kohë dhe para
 • Mirësi ndaj mjedisit

Produktet tona TOP

Teknologjia

Si punon?

përdorim

Beje vete

sipërfaqet

Çfarë mund të vulos?