Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » këshilltar » revistë » Dezinfektues për industrinë e hotelierisë

Dezinfektues për gastronominë me efekt afatgjatë

Këshillë: Tani edhe si koncentrate të lira për ta përzier veten

blank
Në situatën aktuale, dezinfektimi i ndërgjegjshëm në gastronomi është thelbësor

Dezinfektues për industrinë e hotelierisë për dezinfektimin e sipërfaqes, dezinfektimin e duarve dhe dezinfektimin e këpucëve Me

Çështja ka qenë gjithmonë Higjiena dhe dezinfektimi në industrinë e hotelierisë një temë shumë e rëndësishme që u kontrollua rreptësisht edhe nga departamenti i shëndetësisë. Në pandeminë aktuale të koronës, Pajtueshmëria me rregullat e higjienës edhe më e rëndësishme për të siguruar funksionimin e qetë të biznesit tuaj.

the Rregullat e higjienës jo vetëm shqetësim Restorante , por edhe biznese më të vogla si Baret dhe kafenetë ose Snacks ose Shërbimet e dorëzimit Me Prandaj, është thelbësore që çdo kompani të ndajë Ekspertë të higjienës dhe juristë a koncepti i higjienës individuale zhvillojnë dhe bëjnë aranzhime për këtë higjiena e vazhdueshme industriale mbahet e vërtetë.

Sa më shpejt që Koncepti i higjienës me ndihmën e profesionistëve mund të jetë novatore nëpërmjet versiegelung24.com Dezinfektues me efekt afatgjatë dhe i lirë Koncentrate dezinfektuese mund të porositen lehtësisht në internet.

++++
Shënim aplikimi : Përdorni dezinfektantë me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit.
Efektet antimikrobike afatgjata të Bacoban ® BB nuk duhet të çojë në lëshimin e masave të nevojshme të dezinfektimit në rast të kontaminimit të dukshëm dhe / ose të dyshimtë! Nr. Reg. Biocide: N-28795 (D). 263/17/L (Lu)
++++

Cilat lloje të dezinfektimit ekzistojnë?

Dezinfektues sipërfaqësor për gastronomi – higjienë sipërfaqësore

blank
Dezinfektimi i sipërfaqeve të tavolinave, karrigeve dhe sipërfaqeve të tjera është A&O në gastronomi.

Patogjenë të tillë si viruset ose bakteret mund të mbijetojnë në sipërfaqe për muaj dhe më shumë Duart ose kontaktet e tjera kaloi dhe u shpërnda Me Veçanërisht në industrinë e hotelierisë, është e rëndësishme brenda kuadrit të Higjiena e sipërfaqes për të pastruar, veçanërisht kur përdorni Ushqim po punohet. Sidomos në kuzhinë dhe Përpunimi i shpendëve ose mishit Mund të çojë shpejt në transmetimin e mikrobeve të ndryshme, të cilat në retrospektivë turbullojnë ndjeshëm kënaqësinë dhe të cilat Shëndeti i punonjësve dhe mysafirëve mund të rrezikojë. në trajtimi i pasaktë ose neglizhimi i higjienës së sipërfaqes mund të shkaktojë infeksione ushqimore bakteret ose tjeter Patogjenë të tillë si Salmonella, Campylobacter ose viruse të tilla si noroviruset të evokohet.

Shpesh nuk vëreni ndonjë ndotje në ushqim. the mikroorganizmat e dëmshëm pastaj mbërri në Procesi i përgatitjes në sipërfaqet e punës, ku mund të përhapen më tej përmes kontaktit me lëkurën ose veglave të tjera të kuzhinës. Prandaj, është e rëndësishme që sipërfaqet të mbahen vazhdimisht Dezinfektues të sipërfaqes për t’u pastruar përsëri dhe përsëri. Sidomos në kompani si Kuzhina komerciale ku mund të bëhet shumë stresuese duhet të jetë nën Higjiena e sipërfaqes pastrohen përsëri dhe përsëri në mënyrë që mysafirët të mund të shijojnë vaktin e tyre pa shqetësime. Në varësi të kompanisë, ka zona të tjera që kërkojnë kujdes të veçantë. Këto përfshijnë, për shembull Sportele, karrige, stola, tavolina , Pajisjet sanitare dhe zona të tjera kontakti. Kudo që ka njerëz, viruset dhe bakteret e tjera janë gjithashtu të pranishme. Dezinfektuesit normal ofrojnë mbrojtje të shpejtë dhe funksionojnë shpejt, por efektiviteti i tyre është vetëm jetëshkurtër.

Dezinfektimi bakoban i sipërfaqes – efektivitet kundër baktereve, kërpudhave dhe viruseve

blank
Luftoni viruset, bakteret dhe kërpudhat në mënyrë efektive me Bacoban

Bacoban® përveç dezinfektimit ofron edhe një Efekt afatgjatë , b është deri në 10 ditë për një efekt vrasës të virusit kujdeset. Mikrobet, patogjenët dhe viruset vriten gjatë dezinfektimit, por vulosja mbron sipërfaqet nga kontaminimi i ripërtërirë për një periudhë më të gjatë kohore. Pasi të jetë avulluar dezinfektuesi, formohet një i ashtuquajtur nano-sfungjer, i cili mbron sipërfaqet nga kontaminimi i përtërirë deri në 10 ditë.

E rëndësishme : Efekti mbajtës antimikrobik i Bacoban ® DL nuk duhet të çojë në lëshimin e masave të nevojshme të dezinfektimit në rast të ndotjes së dukshme dhe / ose të diskutueshme! Përdorni dezinfektues me kujdes. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit. Nr. Reg. Biocide: N-28795 (D). 263/17/L (Lu)

efektiviteti
Testimi sipas udhëzimeve të DVV / RKIKohë ekspozimi
Virucidale e kufizuar (përfshijnë viruse të mbështjellë. Koronavirus ,
HIV, HBV, HCV, grip, herpes, Ebolavirus ….)
5 min
Rotavirus5 min
Norovirus30 min
Papillomavirus (HPV)60 min
Testimi sipas udhëzimit të DGHM (me mekanikë, ngarkesë të lartë)
baktericid dhe jasticid5 min

Bleni dezinfektues sipërfaqësor për industrinë e hotelierisë në internet

Këshillë: Dezinfektues të sipërfaqes shumë të koncentruar – për më pak se 80 cent për litër

Përzieni vetë dezinfektimin e sipërfaqes për më pak se 80 / qendër (përfshirë TVSH) për litër

Me koncentratet tona dezinfektuese për higjienën e sipërfaqes kurseni klientët tanë nga restorantet me para të gatshme , duhet të më pak kosto transporti paguaj dhe shmangni shumë mbeturina Me Nga e jona 5 litra koncentrat lehtë mund të shtoni deri në 500 litra (!) Dezinfektues mund të përzihet në vend. Mund të gjeni më shumë rreth tabelës së përzierjes dhe hollimit të saktë për aplikimin përkatës në faqet e produktit.

Blini koncentrate dezinfektuese të sipërfaqes në internet

Dezinfektues i duarve për industrinë e hotelierisë

blank
Dezinfektimi i duarve për punonjësit dhe mysafirët me një shpërndarës dezinfektues.

Meqenëse veçanërisht në lidhje me Kontakti i duarve dhe lëkurës Mikrobet dhe patogjenët e tjerë mund të shpërndahet lehtë dhe, mbi të gjitha, shumë shpejt, është e rëndësishme në gastronomi dhe zona publike jo vetëm t’u ofroni punonjësve, por edhe mysafirëve mundësinë për mbrojtje optimale. Ju mund ta bëni këtë me mjete shumë të thjeshta si p.sh Shpërndarës dezinfektues direkt në hyrje ose zona si ajo Dhoma sanitare kuptoj. Vizitorët mund të përdorin dezinfektues për të hequr ndotjen nga duart e tyre para se të konsumojnë ushqim ose ushqime të tjera. Në zonën sanitare, gjithashtu, është thelbësore të shtoni dezinfektues shtesë në sapunët dhe agjentët e tjerë konvencionalë të pastrimit. Pastrimi me sapun dhe ujë ka të bëjë më shumë me heqjen e ndotësve të dukshëm, ndërsa një është Pastrimi me dezinfektues është shumë më efektiv dhe vret bakteret dhe mikrobet në një mënyrë më të synuar.

Aplikimi i dezinfektuesit të duarve

Nuk është e rëndësishme vetëm të kesh një produkt me cilësi të lartë, por edhe ta përdorësh atë në mënyrë korrekte. Produkti duhet të aplikohet gjithmonë në pëllëmbët e thata të duarve. Sigurohuni që të mos kurseni në material. Pas kësaj, dezinfektuesi duhet të jetë së paku Fërkohet me të dy duart për 30 sekonda do të. Importantshtë e rëndësishme që të gjitha zonat e lëkurës janë të lagura në mënyrë që të garantohet mbrojtja optimale. Vizitori vetë nuk është më një shpërndarës i mundshëm i mikrobeve dhe patogjenëve të tjerë, dhe mund të shijojë qëndrimin e tij në institucionin përkatës pa shqetësime.

Blini dezinfektues të duarve në internet

Dezinfektues këpucësh për tregtinë hotelierike

blank
Dezinfektuesit e këpucëve për këpucët e punës në gastronomi parandalojnë aromat e pakëndshme dhe sigurojnë higjienë efektive të këpucëve.

Punonjësit në industrinë e hotelierisë gjithashtu duhet të mbështeten në një higjienë efektive e këpucëve kujdesuni që të mos shpërndani mikrobe pa nevojë. Në veçanti, mund të përdoret edhe për periudha më të gjata Veshja e këpucëve të punës Nëse përdoren në mënyrë jo të duhur, bakteret dhe rritja e kërpudhave mund të shumohen. Kjo jo vetëm që çon në një erë të pakëndshme, është gjithashtu mjaft e pakëndshme për përdoruesin e këpucëve dhe mund të ndikojë ndjeshëm në punën e përditshme. Prandaj, kur bëhet fjalë për higjienën e këmbëve dhe këpucëve, nuk duhet pasur kujdes vetëm që të ajrosni rregullisht këpucët dhe gjithmonë të vishni çorape të reja, por edhe ta bëni këtë Trajtojini këpucët herë pas here me dezinfektues Me Ne rekomandojmë Dezinfektimi i këpucëve Pedaxan e cila bind ndër të tjera me trajtimin e thjeshtë dhe të shpejtë dhe efektin afatgjatë. Ata gjithashtu bëjnë përshtypje me një aromë të këndshme e cila çon në një freski të këndshme kur vishen.

Blini dezinfektues të këpucëve për industrinë e hotelierisë në internet

Më shumë këshilla mbi produktet tona të dezinfektimit për tregtinë e hotelierisë

blank
Përveç dezinfektimit, sipërfaqet duhet të trajtohen rregullisht me një agjent pastrimi.

Pavarësisht se sa i mirë është një dezinfektues, nëse përdoret gabimisht, ai përsëri do të humbasë efektivitetin e tij. Prandaj është e rëndësishme që të keni zonën e dëshiruar (sipërfaqet e punës, sipërfaqet e përdorshme, duart ose këpucët) para saj i ashpër para pastrimit rreth e rrotull hiqni papastërtitë e dukshme Me Hapi i dytë duhet të jetë me një normale Agjent pastrues mbi sipërfaqet janë zhdukur, të cilat më pas shpëlahen përsëri me ujë. Tani sipërfaqet janë gati për dezinfektues dhe ai mund të zhvillojë potencialin e tij të plotë. Essentialshtë thelbësore të sigurohet dozimi i saktë, njomja e plotë dhe koha e saktë e ekspozimit. Lërini sipërfaqet të thahen në ajër, në disa raste mund të jetë e nevojshme t’i fshini përsëri me një leckë të thatë mbetje të panevojshme dezinfektuese për të hequr.

Blini agjentë pastrimi biologjik për industrinë e hotelierisë

Versiegelung24.com ofron agjentë novatorë dhe shumë efektivë të pastrimit për pastrimin e sipërfaqeve. Për shembull, zbuloni fituesin tonë të çmimeve Biosativa pastruese organike ose Pastrues çeliku inox BLU1000 :

Cilat gabime dhe mangësi të tjera mund të ndodhin?

blank

Nëse pikat e mësipërme nuk respektohen, dezinfektuesi nuk mund të funksionojë 100% dhe mbrojtja kundër mikrobeve dhe ndotjes nuk mund të garantohet në mënyrë optimale. Agjentët e pastrimit që nuk hiqen plotësisht paraprakisht madje mund të anulojnë ose dobësojnë pjesërisht efektivitetin e dezinfektuesit. Prandaj, është gjithashtu e dobishme Gjithmonë udhëzimet e prodhuesit dhe fleta e të dhënave të sigurisë për dezinfektuesin për të lexuar në mënyrë që të mund të zhvillojë efektin e tij të plotë.

përmbledhje

Jo vetëm që dezinfektuesi i duhur luan një rol, trajtimi i saktë gjithashtu përcakton se sa efektiv mund të jetë agjenti. Meqenëse ka një mori mjetesh të ndryshme, është e rëndësishme të siguroheni paraprakisht që gjithmonë të keni atë të duhurin në dispozicion për qëllimin përkatës. Ekziston një përzgjedhje shumë e madhe nga dezinfektantët e sipërfaqes shumë të koncentruar, dezinfektuesit e duarve në modele dhe aroma të ndryshme deri tek dezinfektuesit e këpucëve. Duke respektuar disa rregulla dhe standarde higjienike, ju jeni në anën e sigurt dhe mund t’u ofroni punonjësve dhe mysafirëve tuaj një mjedis pa mikrobe dhe pa viruse në të cilin ju kënaqeni të jeni.

Ne ju rekomandojmë që të mbani kontakte të vazhdueshme me ekspertët e pastrimit dhe avokatët për industrinë e hotelierisë.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të specialistëve Me