Skip to content

Të nderuar klientë, ju njoftojmë se kompania jonë është e mbyllur deri më 31.03.2024.
Ne do të jemi të lumtur t'i pranojmë porositë tuaja dhe t'i dorëzojmë ato menjëherë pas kthimit tonë.

Faqja kryesore » këshilltar » revistë » Vulosja e kampeve, shtëpive të lëvizshme dhe karvanëve

Vulosja e kampeve, shtëpive të lëvizshme dhe karvanëve

Pse duhet të vulosni autohomat, karvanët dhe kampingjet?

Qoftë si një shtëpi për pushimet verore që zhvendoset përsëri në garazh për pjesën tjetër të vitit, qoftë si një shtëpi e përhershme mbi katër rrota pa një vendbanim fiks. Kujdesi dhe mirëmbajtja e karvanit, kampingut, shtëpisë së lëvizshme apo karvanit tuaj është një parakusht për një jetë të gjatë të pakujdesshme në katër rrota dhe me metra katrorë të kufizuar. Kërkohet kujdes i plotë për të siguruar që autohoma ose automjeti juaj i kohës së lirë të mbrohet në mënyrën më të mirë të mundshme dhe të ruhet vlera e saj. Në veçanti këtu ka kuptim të mendohet për vulosje afatgjatë përveç larjes së automjetit, pasi shpesh janë investuar shumë para për të realizuar ëndrrën.

Si i mbyllni siç duhet kampistët, shtëpitë e lëvizshme ose karvanët?

Për të ofruar mbrojtjen e duhur për automjetin tuaj, kërkohet zgjedhja e duhur e vulës: Guarnicionet dhe impregnimet V24 ofrohen në nivele të ndryshme cilësie, duke filluar nga vulat “wipe-and-go” të lehta për t’u përdorur (të lehta dhe të shpejta për t’u aplikuar) për vulat industriale jashtëzakonisht të qëndrueshme për përdorim profesional dhe vulat qeramike 9H janë të mjaftueshme.

blank

Me velat nano V24, i dashuri juaj mbrohet me një shtresë mbrojtëse të padukshme edhe në udhëtime të gjata

Pastrimi paraprak i plotë është thelbësor në çdo rast për të siguruar jetëgjatësinë e vulës së aplikuar dhe mbrojtjen optimale. Më pas, vula mund të aplikohet thjesht duke e spërkatur ose duke përdorur një leckë mikrofibër . Pas vetëm disa minutash (në varësi të llojit të vulosjes), krijohet një shtresë mbrojtëse e padukshme për syrin, e cila më pas mbron automjetin tuaj deri në disa muaj apo edhe vite. Afati i ruajtjes dhe kohëzgjatja e pjekjes ndryshojnë nga niveli i cilësisë në nivel cilësie.

blank

Një paraqitje e shkëlqyer me vula V24 në të gjitha kampingjet

blank

Jetëgjatësia dhe ruajtja e vlerës përmes kujdesit profesional

Problemet brenda dhe jashtë

Vulosje për të brendshme

Kampingu janë mrekulli të vërteta të hapësirës, por sigurisht që janë shumë të kufizuara për sa i përket hapësirës, prandaj pastrimi është shpesh pak i komplikuar. Sidomos kur shumë njerëz jetojnë së bashku në një hapësirë të vogël, ndotja, akumulimet e baktereve dhe viruseve mund të rriten.

Nëse bëni përgatitjet e duhura paraprakisht, atëherë e gjithë kjo nuk është problem. Nëse sipërfaqet pastrohen tërësisht dhe më pas trajtohen me një vulosje/impregnim xhami të lëngshëm V24, atëherë papastërtia, lagështia dhe patogjenët e kanë të vështirë të vendosen.

Mund të mbrohen të gjitha tekstilet (jastëkët e sediljeve, shtretërit, jastëkët, perdet, mbulesat prej lëkure, perdet), të gjitha sipërfaqet plastike (tualet, lavaman, rafte), druri , qelqi dhe çeliku inox .

Vulosja siguron që papastërtitë, bakteret dhe viruset ta kenë të vështirë vendosjen në sipërfaqe.

Në kombinim me ngjitësit dhe impregnimet tona të sipërfaqes V24, dezinfektuesi ynë afatgjatë i sipërfaqes BACOBAN ® është i përshtatshëm për mbrojtje të përsosur kundër baktereve, kërpudhave, viruseve ose patogjenëve të tjerë.

Sidomos kur përdoret nga shumë familje ose qira, është e rëndësishme të sigurohet një mbrojtje për të rritur jetën e shtëpisë tuaj të lëvizshme dhe gjithashtu për të mbrojtur veten, të dashurit tuaj dhe banorët e tjerë nga sëmundjet e mundshme.

Pra, asgjë nuk e pengon argëtimin e pakujdesshëm ndërsa kampingu dhe bota e kampingut është në rregull.

Vulosje për zonën e jashtme

Jo vetëm brendësia e autohomes është e ekspozuar ndaj shumë stresit. Veçanërisht pjesa e jashtme duhet të durojë ndikime dhe vështirësi të shumta mjedisore.

Përveç ndikimeve të motit dhe rrezatimit UV, ajri i detit, uji i kripur ose shiu acid mund të lënë gjithashtu dëmtime të përhershme në sipërfaqe të ndryshme. Ka edhe jashtëqitje zogjsh dhe insekte, të cilat mund të digjen shpejt në sipërfaqe në diell dhe më pas janë shumë të vështira për t’u hequr duke përdorur pastrues kimik.

Për këtë arsye, këtu është gjithashtu e rëndësishme që të bëhen përgatitje të caktuara për të siguruar mbrojtje optimale për karvanin ose shtëpinë e lëvizshme.

Për këtë mbrojtje, ne ofrojmë vula të shumta për sipërfaqet përkatëse. Ofrojmë produktin e duhur për sipërfaqet e lyera si dhe për xham , dritare , buzë dhe çdo lloj sipërfaqeje metalike. Kjo ju jep mundësinë për të mbrojtur gjërat tuaja kundër pothuajse çdo forme të ndikimit të jashtëm.

Me ndihmën e një pastrimi paraprak të plotë dhe pa mbetje ju krijoni bazën perfekte për një aplikim optimal të vulës. Nëse aplikohet në mënyrë korrekte dhe pasohet nga një fazë tharjeje, mund të mbrojë automjetin tuaj për shumë muaj deri në disa vite.

Të gjitha sipërfaqet e trajtuara më pas mund të pastrohen lehtësisht me ujë ose duke përdorur pastruesin tonë biologjik BIOSATIVA ® pa përdorimin e produkteve kimike.

blank

Mbajeni shkëlqimin për një jetë me vulosje.

Zgjidhja: V24 vula për kampe, shtëpi të lëvizshme dhe karvane

Vula me mbrojtje të gjithanshme!

Me ngjitësit V24 ju mund të mbroni pothuajse të gjitha sipërfaqet dhe materialet në kampingun, autohomën ose karvanin tuaj.

Kjo do të thotë që ju mund ta mbani automjetin tuaj të duket i ri për një kohë të gjatë në të ardhmen dhe ta mbroni atë nga plakja e parakohshme, papastërtitë dhe shumë dëmtime.

Dhe në kombinim me dezinfektuesin tonë afatgjatë të sipërfaqes BACOBAN ® ju gjithashtu mund të mbroni sipërfaqet e brendshme nga bakteret, viruset dhe patogjenët e tjerë dhe kështu të gëzoni mbrojtje të plotë të gjithanshme.

Nga se përbëhet vulosja V24 për kampe, shtëpi të lëvizshme dhe karvane?

Në thelb, mund të përgjigjemi “rërë kuarci”, sepse e ashtuquajtura teknologji e qelqit të lëngshëm (xhami i lëngshëm) bazohet kryesisht në SiO² (dioksid silikoni), d.m.th., kuarc. Rëra kuarci është gjithashtu materiali bazë në prodhimin e qelqit.

Në parim, është një shtresë xhami mbrojtëse shumë e hollë (500 herë më e hollë se flokët e njeriut), fleksibël dhe e padukshme në sipërfaqen e trajtuar. Karakterizohet nga rezistenca ekstreme ndaj temperaturës (në varësi të llojit deri në 700°C), rezistencë ndaj kimikateve dhe jetë e gjatë shërbimi .

Kjo qëndrueshmëri e lartë arrihet nga një lidhje e ashtuquajtur kovalente (e përhershme) në të cilën vulat tona V24 hyjnë me sipërfaqen. Mbytësi nuk mund të shkërmoqet ose thjesht të lahet si lustrim, llak mbrojtës ose dyll.

blank

Pasi të mbyllet, pastrimi është më i lehtë se kurrë.

Kampingu i karvanit në autohome
Lustrim dhe vulosje speciale 2 në 1
WB Rapid On
shkëlqim i thellë
Mbytës & Përfundues
Bojë për makinë dhe mbyllje buzësh Mbrojtës i përhershëm
Veshje qeramike 9H e nivelit të lartë
7650 Permanent Protector PRO EASY ON 9H mbyllje qeramike për bojë makinash
(i ri)
numri i artikullit 2001-7660 5002-7654 2003-7656 8000-7640 8050-7650
Aplikacion shumë e lehtë
aplikoni dhe lustroni
shumë e lehtë
Aplikoni dhe lustroni me kujdes
pastrim i mirë paraprak
Aplikim dhe lustrim i kujdesshëm pas kalimit të kohës
aplikim profesional aplikim profesional me trajtim të lehtë
Temperatura e aplikimit -25°C deri në 80°C 0°C deri në 45°C -25°C deri në 80°C +5°C deri në 35°C +5°C deri në 35°C
qëndrueshmëri deri në 3 muaj deri në 3 muaj rreth 1 vit deri në 72 muaj deri në 60 muaj
Koha e kurimit 12 orë në 20°C
(e perdorshme pas nje ore)
5 min
(e perdorshme menjehere)
12 orë në 20°C
(e perdorshme pas nje ore)
7 ditë në temperaturën e dhomës
(e perdorshme pas 5 oresh)
7 ditë në 20°C, 1 ditë në 60°C (e përdorshme pas 2 orësh)
Efekt perle e mesme lartë lartë lartë lartë
Efekt me shkëlqim lartë lartë lartë lartë lartë
Rezistenca ndaj gërvishtjeve + + + + + + + + + + +
fertiliteti përafërsisht 20-40 ml/m² përafërsisht 10 ml/m² përafërsisht 5-10 ml/m² përafërsisht 10 ml/m² përafërsisht 5-10 ml/m²
qëndrueshmëri Emulsion, pa tretës
(pa dyll ose silikone)
E lëngshme, me bazë uji E lëngshme, me bazë alkooli E lëngshme, me bazë tretës E lëngshme, me bazë tretës
Rezistente ndaj ngricave po po po po po
rezistente ndaj UV po po po po po
Lidhje me produktin Lustrim dhe vulosje speciale 2 në 1 BB Rapid On Bojë për makinë dhe mbyllje buzësh Mbrojtës i përhershëm Mbrojtës i përhershëm PRO EASY ON 9H mbyllje qeramike për bojën e makinave

Produkte të tjera interesante për shtëpi të lëvizshme dhe karvane

për xhami dhe qeramikë me qëndrueshmëri ekstreme

Mbyllja

Ngjitës

Numri i artikullit të produktit të aplikimit
Ngjitës Premium qelqi dhe qeramike 1003-7601
Sisteme PV/solare Sisteme diellore premium / mbyllje fotovoltaike me qëndrueshmëri ekstreme dhe efikasitet të rritur 7000-7601
e tekstilit premium tekstili dhe letre me rezistencë ekstreme ndaj ujit 6002-7689
Plastike & metal Mbyllje plastike + metal në cilësi profesionale 5000-7656
druri në cilësi profesionale 4000-695
Bio-pastrues BIOSATIVA® – Pastrues biologjik – koncentrat për deri në 100l tretësirë ​​të gatshme 9000-Biosativa
Degreasing – pastrim

Izopropanol 99.9% shumë i pastër për pastrim paraprak

Bioetanol 96.6% për parapastrim profesional

9110-ISO99

9100-950

Pastrues inox Pastrues inox BLU1000 – për pastrim profesional të sipërfaqeve inox 9001-BLU1000
Dezinfektim Bacoban® – dezinfektim afatgjatë i sipërfaqes, me bazë uji – zgjidhje e gatshme BAC500DL
Dezinfektim i këpucëve Dezinfektim i këpucëve Pedexan – Shishe me spërkatje me pompë 125 ml PED-125A