Skip to content

Showing all 8 results

Vulosje metalike dhe plastike

Me tonën Vulosje profesionale e qelqit të lëngshëm për plastikë dhe metal Sipërfaqet e lëmuara të bëra prej plastike, sipërfaqet e lyera, çeliku inox dhe metali kanë një efekt hidrofobik dhe oleofobik : Grimcat e ndotjes si yndyrat, substancat me vaj, gëlqere dhe substancat nga ndotja e mjedisit kanë më pak ngjitje dhe mund të hiqen lehtë, pra pa përdorimin e agjentëve gërryes.

Për përdorim më të avancuar ne gjithashtu ju ofrojmë dy produkte kryesore të gjeneratës së fundit: The Metal Dura Easy On sealant që arrin një shkallë ekstreme të ngurtësisë (më e fortë se bojëra e makinave), dhe mbyllës qeramik Mbrojtës i përhershëm , një produkt absolut i nivelit të lartë për kërkesat më të larta që kërkon përdorim profesional.

Dhe ekrani i smartphone -it tuaj gjithashtu mund të mbrohet me xham të lëngshëm! Plotësisht pa flluska dhe e padukshme, formon tonën Vulosja e celularit një mbrojtje nga gërvishtjet kundër mikro-gërvishtjeve, zvogëlon gjurmët e gishtërinjve dhe sipërfaqja bëhet shumë e lehtë për tu pastruar. Lëvizja bëhet më e këndshme dhe funksionet Touch & Button nuk dëmtohen.